Hemelvaartsdag gesloten

donderdag 13 mei a.s. zijn wij

de hele dag gesloten

(update 28-04-2021)

Zonder afspraak te hoeven maken

kunt u komen winkelen.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 t/m 15.00 uur.

(update 25 - 04 - 2021)

Aanstaande dinsdag, 27 april 2021, Koningsdag, zijn wij geopend van 10.00 – 15.00 uur.

Maak wel van te voren een afspraak, dit is voorlopig de laatste dag dat dit nog verplicht is.

(update 18-03-2021)

op 27 maart as. om 10.00 uur

wordt ons nieuwe pand geopend; net om de hoek, op Kastanjeweg 10D te Oudewater.  Het adres om voor weinig geld goede kleding en schoeisel te kopen. Daarnaast een keurige, overzichtelijke uitstalling van allerlei alledaagse gebruiksartikelen, nog steeds voor super lage prijzen. Ook de verzamelaar zal aan zijn trekken kunnen komen door de uitgestalde curiosa. Tijdens het shoppen kunt u genieten van een gratis kopje vers gezette koffie of thee.

Volg de opening met deze link:  //youtu.be/dGusPWFb8Jk

Reserveer uw bezoek aan de winkel:  //tijdslot.com/kledingenmeer

(update 08-03-2021)

In verband met de verhuizing:

totale leegverkoop

op afspraak.

Bel 06-80214828

om in de 2e handswinkel KLEDING en meer …

van Stichting Linquenda te mogen shoppen.

We zijn open elke dag vanaf di. 9 t/m vr. 12 maart

dagelijks van 10.00 – 15.00 uur.

ALLES VOOR DE HALVE PRIJS!!

(update 15 dec. 2020)

Helaas zijn wij genoodzaakt de winkel te sluiten

vanaf dinsdag 15 december 2020,

waarschijnlijk tot het einde van de lockdown.

Wilt u goederen inleveren, zet ze niet voor de deur, maar meld het via het contactformulier op deze site.

0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0

Er wordt druk gewerkt aan de verbouwing van het winkelpand op een andere locatie. Het grote voordeel is dat de winkel zich dan grotendeels op de begane grond bevindt.

Een gezellig kerstfeest thuis!!

Dit jaar gaan we het met kerst gezellig maken in eigen huis.

Alles wat u nodig hebt vindt u op onze kerstmarkt.

Vanaf zaterdag a.s.  03 oktober 2020

is het verplicht een mondkapje

te dragen in onze 2e hands winkel.

Daarmee willen we helpen het coronavirus

een halt toe te roepen en

u en onze medewerkers daartegen beschermen.

Uit de krant ….

(18-09-2020)

OUDEWATER – De Kringloopwinkel van Linquenda wisselt twee keer per jaar haar kledingaanbod. Afgelopen zaterdag startte de winterverkoop en werd er flink gesnuffeld tussen de winterkleding.

Coen den Braber van Linquenda vertelt dat de stichting al 25 jaar bestaat en werd opgericht door mevrouw Riet van Bemmel. De goederen die hier binnenkomen worden gesorteerd en in dozen gedaan en later naar Roemenië gebracht.” Voordat de collectie wisselt is er eerst uitverkoop. Vandaag is de dag van de eerste opbrengst en die gaat zoals gebruikelijk naar een goed doel.

(geplaatst 02-06-2020)

Op dit moment gelden de volgende afspraken

Afspraken in de winkel:

– houd 1,5 mtr. afstand

– kom alleen

– een winkelmandje is verplicht

– goederen beneden inleveren

– maximaal 7 klanten in de winkel

– helaas kan er niet gepind worden

2e handswinkel “KLEDING EN MEER”
Wilgenweg 15a   te Oudewater

De openingstijden zijn:
dinsdag  – 10.00 tot 15.00 uur
zaterdag – 10.00 tot 15.00 uur

Sinds kort hebben we in onze winkel een nieuwe presentatie voor schoenen. U heeft nu keus uit ong. 150 paar schoenen, zowel dames- , als heren- en kinderschoenen.

Onze 2de hands winkel is een soort kringloopwinkel, die gerund wordt door Corry van Ooijen en ongeveer 20 vrijwilligers. Niet alleen de verkoop van kleding en allerhande spulletjes, maar ook het inzamelen en sorteren van schoenen, jassen en dekens voor Roemenië kost hen veel tijd en energie. Zij doen dit met zoveel liefde voor hun medemens en kijken nooit op een extra uurtje.

Het grootste deel van de winkel is gevuld met 2e hands kleding, gesorteerd naar dames-, heren- en kinderkleding. Daarnaast verkopen we ook huisraad, CD’s, LP’s, speelgoed, boeken, lampen, ed. Genoeg om even door heen te snuffelen. We zijn afhankelijk van wat er binnen wordt gebracht, maar dat is veel, heel veel. Het meest zijn natuurlijk gebruikte kleding en goederen, maar soms helemaal nieuw en ongebruikt, soms heel mooie oude dingen, maar ook handige dingen voor dagelijks gebruik.

overzicht interieur winkel 1

Tijdens de openingstijden kunt u gewoon uw overtollige kleding, huisraad, boeken, speelgoed etc., ook inleveren. En u weet het vast wel: alle inkomsten van deze winkel zijn voor Roemenië. Met dit geld worden de vervoerskosten betaald van alle goederen die we naar Roemenië vervoeren.

winkel tafels

KLEDING  CD’S  DVD’S

kleding

SPEELGOED  BOEKEN  SNUISTERIJEN

Alle vrijwilligers verrichten hier  veel  voorbereidende werk voor een transport naar Roemenië. Vele goederen worden gesorteerd, opgevouwen en ingepakt. We danken God voor de kracht en gezondheid die Hij ons geeft. Zeker vergeten we ook de breisters van truien, slofjes, sjaals en dekentjes niet. Dank aan alle sponsors die trouw hun kleding dozen maken voor hun familie in Roemenië.  Zonder al deze hulp zouden wij met lege handen staan.

Op 31 oktober 2013 hebben we ons nieuwe pand betrokken. Daarvan ziet u hier enkele beelden.

Er stonden al ruim voor tienen diverse mensen te wachten aan de overkant van de nieuwe locatie

wachtenden

Zij keken toen nog tegen een wit laken aan.

wit laken

Zo stond er een hele koppel mensen te wachten op de opening.

wachtenden weerszijde

Totdat ook de burgemeester gearriveerd was.

aankomst burgemeester

Toen kon Tony met haar welkomstwoorden beginnen.

en nog een klein “staartje”

Daarna nam de burgemeester het woord voor de officiële opening.

Toen werd ieder uitgenodigd voor koffie en iets lekkers en konden we de mooie ruime winkel bewonderen.

de eerste bezoekers kijken en kopen